Roma bu kez hata yapmadı

Roma bu kez hata yapmadı

SPOR Haberleri

İtalya Serie A'da ezeli rakibi Lazio'yu konuk eden Roma bu kez hata yapmadı...

Haftalardır merakla beklenen Roma derbisinde zafer Lazio'yu deviren ev sahibinin oldu. Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelenin henüz 10.dakikasında penaltı kazanan Roma, Edin Dzeko ile bu fırsatı kaçırmadı. Konuk ekibin baskısına karşın skoru korumayı başarna Rudi Garcia'nın öğrencileri ikinci yarıda kendilerini rahatlatan golü de 62'de Gervinho ile buldu: 2-0. Bu sonuçla 27 puanlı ligin lideri Inter'i 1 puan geriden takibini sürdüren ikinci Roma'da milli futbolcu Salih Uçan yedek kulübesinde olmasına karşın hocası Rudi Garcia tarafından tercih edilmedi. 


ROBERTO MANCİNİ KLASİĞİ


Geçen sezonun şampiyonu Juventus ise kötü başladığı sezonu toparlama yolunda ilerliyor. Empoli deplasmanında 1-0 geriye düşmesine karşın Juve, Mandzukic, Evra ve Dybala'nın golleriyle 3-1 kazandı. Roberto Mancini'nin yönetimindeki lider Inter ise 31. dakikada Kondogbia'nın attığı golle Torino'yu deplasmanda 1-0 devirdi. İnter 6. maçını da tek golle kazandı. Serie A'da diğer sonuçlar şöyle; Frosinone- Genoa: 2-2, Palermo-Chievo: 1-0, Sassuolo-Carpi: 1-0. 


AVRUPA DERBİLERİ NEFES KESTİ


DORTMUND-SCHALKE 3-2


Almanya'da Ruhr derbisini Kagawa, Ginter ve Aubameyang'la sonuca giden Borussia Dortmund kazandı.


ROMA-LAZİO 2-0


İtalya'da başkent Roma'nın derbisinde Dzeko ile Gervinho, şehrin mavileri Lazio'nun ipini çeken isimler oldu.


ARSENAL-TOTTENHAM 1-1


Kuzey Londra derbisinde Tottenham Harry Kane ile öne geçse de Arsenal, Mesut'un asistinde Gibbs'le cevap verdi.


LYON-SAİNT ETİENNE 2-0


Lyon, Rhone derbisinde St. Etienne'e şans tanımadı. 41 ve 59'da sahne alan Alexander Lacazette skoru ilan etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...