Pereira: Ülkede herkesi susturacağız

Pereira: Ülkede herkesi susturacağız

SPOR Haberleri

F.Bahçe Teknik Direktörü, “Yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok fazla ispatlayacağımız şey var. Bunu takımımla yapacağım” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira 1-0'lık Torku Konyaspor galibiyetinin ardından iddialı açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı, "Takım olarak bilinçli bir görüntü sergiledik. Rakibin gol pozisyonunu hatırlamıyorum. Kaliteli bir kadromuz var. Kolektif oynamayı, bir arada olmayı başardık. Takım olduğumuzu, bir arada olduğumuzu ispatladık. Hedeflerimiz doğrultusunda gidiyoruz. Taraftarlarımızı sezon sonunda istediği başarıya ulaştıracağız" şeklinde konuştu. Takımına 1-2 ay öncesine oranla daha fazla güvendiğini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Şu anda yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok fazla ispatlayacağımız şey var. Bu ülkede herkesi susturacağız. Bunu tek başıma değil, takımımla yapacağım. Çok şeyi ispat edeceğiz. Sezon sonunda kimin güleceğini hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Tenis maçı değil ki!
Futbolu, tenis maçı gibi görmediğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “İyi oynamak, topu kontrol etmek, oyunu domine etmek ve rakibe pozisyon vermeyip pozisyon üretmektir. Bu ülkedeki insanların çoğunluğu, iyi oynamayı fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor. Futbolu, tenis maçı gibi görmüyorum. Böyle oynayan takımlara 'iyi oynuyor' deniliyor. Bana göre futbol pozisyon vermemek, oyunun çoğunu rakip alanda oynayıp, baskı yapmaktır. Bazı maçlarda top bir o kalede, bir bu kalede oluyor. Böyle oynayan takıma da iyi deniliyor. Bu benim için taktik ve organizasyon eksikliğidir" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...