Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Topa hasret kaldılar!

Topa hasret kaldılar!

SPOR Haberleri

İki golcü Rizespor deplasmanında ceza sahasında sadece 1 kez meşin yuvarlakla buluştu

Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında 4 gollü bir yenilgi alırken ortaya konulan futbol ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun tercihleri uzun süre konuşulacağa benziyor. Sarı-kırmızılıların hocası, dünyanın sayılı 10 numaralarından olan Sneijder'i ön liberoya koymuş ve Umut Bulut, Podolski, Yasin ve Burak Yılmaz gibi ofansif oyuncuları aynı anda sahaya sürmüştü. Ancak Hamzaoğlu'nun hesapları bu önemli deplasmanda tutmadı ve başarısız istatistikler  sahaya yansıdı. Ceza sahasında topla buluşmada Galatasaray sezonun en kötü maçlarından birini çıkardı. Ofansif kadronun ceza alanı kullanımında daha iyi olabileceği düşünülüyordu ancak Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ın skandal rakamları yenilgiyi getiren faktörlerin başında geldi. Sarı-kırmızılıların ileri ucunda yer alan oyunculardan Umut Bulut, Çaykur Rizespor maçı boyunca ceza alanında sadece 1 kez topla buluştu. Burak Yılmaz ise ceza alanında hiç topla buluşmayı başaramadı.
En etkisiz forvet
Burak Yılmaz ve Umut Bulut, topla buluşma sayısında da Fernando Muslera'nın bile gerisinde kalarak, maç boyu etkin olamadıklarını bir kez daha ispat etti. Burak, Umut ve Yasin üçlüsünün toplam 126 pasını Sneijder'in 134 pasla geçmesi de ofansif isimlerin etkisizliklerini gözler önüne serdi. Bu istatistikler de gösteriyor ki Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bir daha bu kurguyla Galatasaray'ı sahaya kolay kolay sürmeyecek.
Semih'ten güzel haber
G.Saray'ın Çaykur Rizespor ile yaptığı maçın son bölümünde başına aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak durumunda kalan Semih Kaya'dan iyi haber geldi. Milli futbolcunun ilk kontrolleri soyunda odasında yapılmış ve başının arka bölümünde yer alan açılma nedeniyle de 4 dikiş atılmıştı. Rize'den boyunlukla İstanbul'a gelen Semih Kaya direkt olarak hastaneye götürüldü. Sarı-kırmızılı futbolcunun çekilen kafa ve boyun MR'larının temiz çıktığı ifade edildi.
Astana 2. kez şampiyon
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Astana, Kazakistan Süper Ligi'nde Aktobe'yi 1-0 yenerek peş peşe ikinci şampiyonluğunu elde etti. Son haftaya Kairat'ın bir puan önünde lider giren Astana, Kabananga'nın 87. dakikada kaydettiği golle Aktobe'yi sahadan galibiyetle ayrıldı ve mutlu sona ulaştı.
İzin yarın sona eriyor
Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle şoke olan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına 2 gün izin verdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak ligin 12. haftasında oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Cimbom, milli oyunculardan yoksun çalışacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...