Mourinho'dan İngiltere'yi sallayan skandal

Mourinho'dan İngiltere'yi sallayan skandal

SPOR Haberleri

Cezası nedeniyle Stoke City karşılaşmasında yedek kulübesindeki yerini alamayan Jose Mourinho, ilginç yöntemlere başvurdu.

Dünyanın en çok konuşulan teknik direktörü olan Jose Mourinho, takımının 1-0 mağlup olduğu Stoke City maçında büyük bir skandala imza attı.

İngiltere Futbol Federasyonu'nun verdiği ceza nedeniyle Stoke karşılaşmasını, stadın yakınındaki bir otelde izlemek zorunda kalan Jose Mourinho'nun maç sırasında kuralları bir değil birkaç kez ihlal ettiği öne sürüldü.

ÖZEL İLETİŞİM CİHAZIYLA HABERLEŞTİ

Bilindiği üzere hak mahrumiyeti cezası olan teknik adamlar, saha içindeki yardımcılarıyla haberleşemiyor. Ancak Mourinho bu kuralı, stattaki yardımcılarının yanında bulunan özel bir iletişim cihazı sayesinde deldi.

Portekizli teknik adam maç sırasında birkaç kez yardımcısı Steve Holland ile iletişim kurdu ve onun verdiği talimatlar sahadaki futbolculara aktarıldı.

KAMYON KASASINDA GİZLİCE MAÇA GİRDİ
Mourinho'dan İngiltere'yi sallayan skandal
Jose Mourinho'nun verdiği talimatlar Steve Holland (sağda) tarafından oyunculara iletildi.

Chelsea Kulübü yetkilileri cezası nedeniyle stada girmesi yasak olan Mourinho'nun, maçtan önce otelde futbolcularına son bir konuşma yapıp, karşılaşmayı otelden izlediğini söylediler. Ancak, Mirror gazetesinde yayımlanan görüntüler bunun da doğru olmadığını ortaya koydu...

Jose Mourinho, çamaşır taşıyan kapalı kasa bir kamyonetin arkasına saklanarak stada geldi ve burada yardımcılarıyla apar topar bir görüşme yaptı.

Stoke City maçında kuralları birkaç kez ihlal eden Portekizli teknik adama bu davranışları nedeniyle yeni bir ceza gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...