Burak ve Umut yoksa Podolski var

Burak ve Umut yoksa Podolski var

SPOR Haberleri

Burak ve Umut'un suskun kaldığı dönemlerde sahneye çıkan Alman panzeri Podolski, iki isimden daha az şut atsa da 6 golle takımına 5 puan getirmeyi başardı

Çaykur Rizespor karşısında da etkisiz futbolları tepki çeken Burak Yılmaz ve Umut Bulut yine sınıfta kaldı. İki isim eylül ayıyla beraber adeta dururken, sonbahar mevsimi ikiliye yaramadı. İki isim bu süreçte toplamda 417 defa topla buluşup, 3 gol atabilirken her 139 topla buluşmaya ancak bir gol sığdırabildiler. Bu tablo ise takımda başta Podolski olmak üzere çoğu ismin bireysel karnesinin gerisinde kaldı. Alman yıldız eylül ayıyla beraber çıkışa geçerken, bu sürede 455 defa topla buluşup, 6 gol, 1 asist yaptı ve her 65 topla buluşmasında bir kez skora etki etti. Sneijder (1 gol, 3 asist) ve Bilal Kısa (3 gol, 2 asist) da bu ikiliyi geride bırakanlardan. 


ŞUTTA ÜÇ MİSLİ FARK


Uzaktan vuruşları ile takımına bu süreçte 5 puan getiren Lukas Podolski etkili şutları ile dikkat çekti. Burak ve Umut toplamda attıkları 19 başarılı şutta ancak 3 gol bulabilirken, Podolski daha az şut ile iki misli gol buldu ve 15 isabetli şutunda 6 gol sayısına ulaştı. Podolski'nin iki isme attığı şut/gol performans farkı 3 kata yaklaştı. 


SALON MÜJDESİ
Galatasaray yönetiminin TT Arena'nın yanına yapacağı kapalı spor salonu ile ilgili pürüzleri çözdüğü ortaya çıktı. Spor Genel Müdürlüğü ile anlaşma yapıldığı, salonun 8 bin kişilik olması konusunda mutabakat sağlandığı ifade edildi. 16 ayda bitmesi planlanan salon G.Saray'ın erkek ve kadın basketbol maçlarına ev sahipliği yapacak. Abdi İpekçi'den Aslantepe'ye taşınacak basketbolun yanı sıra voleybol maçları da bu yeni salonda oynanacak.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...