Demba Ba'dan Galatasaray'a yeşil ışık!

Demba Ba'dan Galatasaray'a yeşil ışık!

SPOR Haberleri

Demba Ba'nın adı bir süredir Galatasaray ile anılırken, Senegalli yıldızın, “Çin'de çok sıkıldım. Şartlar oluşursa Türkiye'ye dönerim” dediği öğrenildi.

Burak Yılmaz ve Umut Bulut'tan bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, forvet harekâtını hemen başlattı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun listesinde birçok yıldızla birlikte Demba Ba'nın da yer aldığı iddia edilirken, yıldız futbolcunun Cim Bom'a yeşil ışık yakması fazla uzun sürmedi! 
 
Sezon başında Beşiktaş'ın 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Shanghai Shenhua'ya sattığı Senegalli yıldızın yakın çevresine şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: “Çin'de çok sıkıldım. Müslüman bir ülkede oynadıktan sonra burası zor geliyor. Dini hayatımı istediğim gibi yaşayamıyorum. İstanbul'da güzel günler geçirdim ve özlüyorum. Kulüpler arasında şartlar oluşursa Galatasaray'da oynarım, neden olmasın..”
 
Tek korkusu taraftar! Tek isteği Sneijder
 
Beşiktaş formasıyla çıktığı 44 maçta 27 gol atıp, 7 asist yapan Demba Ba'nın en büyük çekincesi ise olası Galatasaray transferini, uğruna besteler yapan Siyah- Beyazlı taraftarların nasıl karşılayacağı. Türkiye'deki yakın dostlarından bu konuda görüş alan Demba Ba, “Onları kırmak istemem, Galatasaray'a gidersem tepki alır mıyım” sorusunu sık sık yöneltiyor. 
 
İşin maddi boyutu ise şöyle: Demba Ba'nın yüksek bonservis bedeli yüzünden kiralama formülü tek seçenek gibi duruyor. Çin'de liglerin bitmesi Aslan'ın işine yarıyor. Demba Ba ise Cim Bom'dan yıllık 4.5 milyon euro garanti para alan Sneijder kadar ücret istiyor. Anlaşma yarım sezon olursa sadece Senegalli futbolcunun alacağı para 2.5 milyon Euro'yu bulacak
 
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...