HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İtandje'dan Hamzaoğlu olay yorum!

Kaynak:
İtandje'dan Hamzaoğlu olay yorum!

SPOR Haberleri  / 

Kamerunlu file bekçisi Itandje, “Hamzaoğlu saçma bir forvet düzeniyle sahaya çıktı. Önce savunmayı düşünmeliydi” dedi.

Galatasaray, 90. dakikaya 3-2 galip girdiği maçta Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldu. Bu yenilgi sarı-kırmızılı renklere gönül vermiş herkesi çok üzdü. Muslera'nın soyunma odasında sinirden ağladığı iddia edildi. Taraftarlar sosyal medyada hem teknik heyete hem de futbolculara ateş püskürdü. Rize'nin kalecisi Charles İtandje'ye göre ise baş sorumlu teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ydu.
 
AMK'ya konuşan Kamerunlu, “Hamzaoğlu saçma bir forvet düzeniyle sahaya çıktı. Önce savunmayı düşünmeliydi. Defans hattının arasında da iletişim yoktu” dedi.
 
“İSTANBUL'U İSTEMEM”
 
Gerçekten de Galatasaray o gün fazla ofansif bir kadro ile sahadaydı. Burak, umut, yasin, Sneijder ve Podolski ilk defa aynı anda 11'de oynadı. Rize olarak önce savunmayı düşündüklerini belirten İtandje, “Biz sürekli bunu yaptık. Sonra ileri çıktık. Galatasaray'da bu yoktu” diye konuştu. 2008 yılında adı Cimbom'la anılan İtandje, Rize'de mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Tecrübeli file bekçisi, “İstanbul'a para yetiştiremem. Rize'de harcama yapmıyorum. Ailemde burayı seviyor. İstanbul kulüplerinde oynamayı hiç düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...