Oumar Niasse başarısının sırrını açıkladı

Oumar Niasse başarısının sırrını açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın gündemindeki Lokomotiv Moskova forveti Oumar Niasse, bu sezonki başarısının sırrını açıkladı.

Lokomotive Moskova'nın Senegalli forveti Oumar Niasse'ın yükselen performansı UEFA.com'un da dikkatini çekti. Golcü oyuncu bu siteye özel bir röportaj verdi. Son olarak takımının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile oynadığı maçta fileleri havalandıran yıldız futbolcu, bu sezon şu ana dek 7'si ligde, 4'ü Avrupa'da ve 1 tanesi de Rusya Süper Kupa'da olmak üzere 11 gole imza attı. 
 
'Oumar Niasse kimdir?' başlığıyla yayınlanan röportajda Niasse, "Ben bir savaşçıyım. Sadece sıkı çalışıyorum hepsi bu. İlk günden beri bu hep böyledir. Sadece iyi bir oyuncu değil aynı zamanda bir savaşçıyım. Hangi takımın formasını giyersem giyeyim her zaman sonuna kadar savaşacağım. Bence şu anki başarımın sırrı da bu. Sert oynuyor ve takımım için elimden gelini yapıyorum. Bu sezon iyiysem nedeni budur" dedi. 
 
'Gruptan rahat çıkarız' 
 
Beşiktaş ile berabere kalmalarından sonra, Avrupa Ligi H Grubu'nda durumlarını da değerlendiren Senegalli futbolcu şöyle devam etti: "Grupta hala ilk sıradayız. Evimizde bir maçımız daha var ve sonra Arnavutluk'a gideceğiz. Eğer kaybetmez ve şu ana kadar yaptığımız gibi takım olarak bir bütün olarak kalmaya devam edersek, bu gruptan rahatlıkla çıkarız".  
 
Durica: Devler onu izliyor 
 
Oumar Niasse'nin takım arkadaşı Jan Durica da futbolcunun durumunu değerlendirdi. Bir dönem Akhisarspor forması da giyen 25 yaşındaki oyuncunun hakkını teslim eden Durica, "Niasse çok iyi bir forvet. Bu sezon pek çok maçta imzası var. Muhtemelen Avrupa'daki büyük kulüpler kendisini izlemeye başlamıştır. Lokomotiv Moskova için çok önemli bir futbolcu" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...