Mersin İdmanyurdu yönetiminde istifa

/ Kaynak: AA
Mersin İdmanyurdu yönetiminde istifa

SPOR Haberleri  / AA

Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, görevini ve yönetim kurulu üyeliğini bıraktı.

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş,  hem görevinden hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.
 
Serttaş, yaptığı yazılı açıklamada, istifasını noter aracılığıyla  kulübe gönderdiğini belirtti.
 
Kulübün 14 Kasım'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongresi öncesi  istifa ederek gelecek yönetimin önünü açmayı düşündüğünü kaydeden Serttaş,  istifasının şu an takımın bulunduğu puan durumundan kaynaklanmadığını ancak kulüp  içerisindeki yönetimsel sıkıntılardan dolayı olduğunu ifade etti.
 
Görevde bulunduğu süre içinde kendisinden beklenen maddi desteğin çok  daha fazlasını kulübe aktardığını ve bunu tamamen hibe ederek katkı sunduğunu  anlatan Serttaş, "Takım gerekli maddi destek sağlanırsa ligi rahatlıkla ilk 10  içerisinde tamamlayacaktır. Bundan sonra gücüm yettiği kadar daha önce de olduğu  gibi takıma destek vermeye devam edeceğim" değerlendirmesinde bulundu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...