Trabzonspor'da 3 adaylı kongre

/ Kaynak: DHA
Trabzonspor'da 3 adaylı kongre

SPOR Haberleri  / DHA

Trabzonspor'da Celil Hekimoğlu'nun adaylığını açıklamasıyla başlayan kongre yarışında gözler İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta'ya çevrildi.

Bordo-mavili kulüpte 5-6 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkanlık için yarışacak isimler netleşmeye başladı. Trabzonspor'da 19 Kasım Perşembe günü saat 17.00'ye kadar başkan adaylığı için başvuru yapılması, listedeki son değişikliklerin de 3 Aralık günü akşamına kadar teslim edilmesi gerekiyor. Eski yöneticilerden işadamı Celil Hekimoğlu'nun adaylığını açıklamasıyla gözler aday olması muhtemel diğer isimlere çevrildi.


Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu hafta sonuna kadar kente gelerek adaylığıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. Hacıosmanoğlu'nun büyük bölümü hak mahrumiyeti cezası alan yönetim kurulundan en fazla 3 isme yeni listesinde yer vereceği ve yönetimini tamamen yenileyeceği belirtildi. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Genel Sekreter Köksal Güney ve yönetici Mehmet Terzi'nin Başkan Hacıosmanoğlu'nun yönetiminde yeniden yer alacağı öğrenildi.


USTA NABIZ YOKLUYOR


Öte yandan 2013'teki kongrede İbrahim Hacıosmanoğlu'na karşı kaybeden Muharrem Usta'nın da aday olacağı kulislerde konuşuluyor. Muharrem Usta'nın Trabzon ve İstanbul'da çeşitli temaslarda bulunarak nabız yokladığı ve aday olma yönünde eğilim gösterdiği belirtildi. Muharrem Usta'nın da bu hafta sonunda Trabzon'a gelerek son kez temaslarda bulunması ve adaylığını açıklaması bekleniyor.


DİVAN KURULU'NDAN TOPLANTI


Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yarın saat 10.00'da "Kongre öncesi Trabzonspor ve beklentiler" konulu bir basın toplantısı düzenleyerek, yeni seçilecek yönetimden Divan Kurulu olarak beklentilerini sıralayacak, kulübün sorunlarıyla ilgili çözüm önerisi fikirlerini kamuoyuyla paylaşacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...