Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay ve Veli geri dönüyor!

Tolgay ve Veli geri dönüyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a iki sakat oyuncusundan iyi haberler geliyor. Veli Kavlak milli maç arasından sonra, Tolgay Arslan ise devre arası takıma katılacak.

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan ve Veli Kavlak geri dönüyor.  Beşiktaş'ın sezon öncesi Almanya'da yaptığı hazırlık kampında sakatlanan Tolgay Arslan'ın tedavisinde sona yaklaşıldı. 25 yaşındaki oyuncu Ocak ayındaki devre arası kampında takımla antrenmanlara başlayacak.


Siyah beyazlı takıma geçen sezonun devre arasında Hamburg'dan transfer olan Tolgay, ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla beğeni kazanmıştı. İlk etabı Almanya'da yapılan yurtdışı hazırlık kampının öne çıkan isimleri arasında yer alan Tolgay, 15 Temmuz'daki antrenman maçında sakatlanmıştı. Yapılan kontroller sonrası genç oyuncunun sol diz çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.


Aradan geçen 4 aylık sürede ameliyat olan ve tedavisine Almanya'da devam eden Tolgay'ın durumu iyiye gidiyor. 25 yaşındaki futbolcu Ocak ayındaki Antalya kampında takımla antrenmanlara başlayabilecek. Tolgay kamp döneminde sakatlığı ile ilgili bir problem yaşamaması durumunda sezonun ikinci yarısı yeniden formasına kavuşacak.


Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan bir diğer isim olan Veli Kavlak ise 2 hafta içinde takımla çalışamalara başlayacak. Omzundaki ağrıları büyük oranda azalan Veli, milli maçlar nedeniyle lige verilen ara sonrası takımla yapılan antrenmanlara dahil olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...