Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atınç: "Mahcup etmek istemiyorum"

Atınç: "Mahcup etmek istemiyorum"

SPOR Haberleri

İlk kez A Milli Takım'a çağırılan RedBull Leipzig'de forma giyen Atınç Nukan, Fatih Terim'i mahcup etmek istemediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da İstanbul'da Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına Hasan Doğan Eğitim ve Kamp Araştırma Merkezi'nde başladı.


Antrenman öncesinde genç futbolcular Atınç Nukan ve Ahmet Yılmaz Çalık, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


RedBull Leipzig'te forma giyen Nukan Atınç, kendi hedefleri doğrultusunda en büyüğüne ulaştığını belirterek, "Şu anda daha büyük hedefler koymak durumundayım. Avrupa Şampiyonası'na gidecek olan bir ülkenin milli takımında bulunmak gerçekten çok güzel. Benim de en büyük hedefim şampiyonaya giden takımın içinde olmak. Hocama da bana böyle bir şans verdiği için buradan teşekkür etmek istiyorum. Önümüzde iki tane önemli maç var. Bunları fırsat olarak görerek en iyi şekilde değerlendirip bana güvenen hocamızı mahcup etmek istemiyorum." şeklinde konuştu.


Almanya'da yetişen gurbetçi futbolcuların Türkiye'ye gelerek forma giydiğinin ancak kendisinin tersi olarak Türkiye'de yetişip Almanya'ya gittiğinin hatırlatılması üzerine Atınç, "Almanya'ya bildiğiniz gibi sezon başında transfer oldum. Burada en büyük Ralf Rangnick oldu. Beni proje içine aldı. Hem takımı hem de benimle ilgili hedeflerinin olduğunu beni ikna etti. Çok önemli bir kulübün parçasıyım. Buraya gelmek de arkadaşlarımla görüşmek için çok güzel oldu. Sadece Türkiye değil dışarıda oynayana oyuncuların takip edildiğini gösteriyor." cevabını verdi.


AHMET ÇALIK: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Gençlerbirliği oyuncusu Ahmet Yılmaz Çalık da milli takıma çağırıldığını bir maç öncesinde ısınma hareketleri esnasında öğrendiğini ve çok heyecanlandığını söyledi.


Ahmet Yılmaz Çalık, "Bu benim ilk A Milli Takım kampım. Desteği olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü Fatih Terim'e ediyorum çünkü beni buraya çağırdı. 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt giden bir ülkeyiz. Fatih Terim'in de genç oyuncuları sevdiğini ve oynattığını biliyoruz. Ben de inşallah 2016'daki turnuvada orada olmak istiyorum. Burada kalacağım ve devamlı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.


Forma şanslarının sorulması üzerine Ahmet Çalık, "Şampiyonaya uzun süre var. Neler olur bilemeyiz. Biz var gücümüzle çalışmak zorundayız. Son kararı hocamız verir." karşılığını verdi.


Hedefleriyle ilgili bir soruya da genç futbolcu, büyük bir hedefine ulaştığını ve hedeflerinin bitmediğini dile getirerek, "Daha büyük hedefler koymalıyız önümüze inşallah o turnuvalarda ben de yer almak istiyorum. Genç oyuncuyuz. çalışmak zorundayız üzerine koymak zorundayız ki o turnuvalarda olalım" şeklinde cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...