Arveles: Gitmek kolay

Arveles: Gitmek kolay

SPOR Haberleri

Gürcü hoca ayrılmayı düşündüğünü ancak zoru seçerek sonuna kadar mücadelesini sürdüreceği-ni söyledi

Trabzonspor ligde 11. hafta sonunda liderin 12 puan gerisinde ama teknik direktör Şota Arveladze umudunu koruyor. Üst üste gelen kötü sonuçlarla en çok eleştirilen isim olan Gürcü teknik adam, istifa etmeyi düşündüğünü ancak görevine devam edeceğini söyledi. "İnsanlar ayrılıp gitmenin daha kolay olduğunu bilmediğimi zannediyor" diyen Şota, işin kolayına kaçmayacağını ifade etti. Trabzon şehrindeki enerjiyi ve potansiyeli hayata geçirmek istediğini söyleyen genç çalıştırıcı, "Sakın yanlış anlaşılmasın bu, ömrümün sonuna ya da kovulana kadar kalacağım demek değil ama umudum sürene kadar olacağım demek" sözlerini kullandı. 
Yönetim futbolcularla görüşecek
Sezona iyi başladıklarını ancak aklına geldikçe sinirlendiği bir çok problem ve krizler yaşadıklarını anımsatan Şota, "Şu anda bambaşka bir Trabzonspor'dan bahsedecektik ama olmadı. Trabzon'daki insanlardan kötü şeyler duymak benim en son isteyeceğim şey. Çünkü burada beni hep seven insanlar gördüm. Şimdi o insanları mutlu etmek için uğraşıyorum" dedi. Öte yandan Trabzonspor Yönetimi'nin kalmak isteyen Şota'nın tutumu karşısında ne karar vereceği merak konusu. Futbolcularla bir toplantı yapma kararı alan yönetimin, takımın Gürcü teknik adamla çalışmak isteyip istemedikleri konusunda nabız yoklayacağı öğrenildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...