HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

RVP isyan etti

Kaynak:
RVP isyan etti

SPOR Haberleri  / 

Fenerbahçe'nin en büyük gol umudu olmasına rağmen, kaleci Volkan Demirel'den daha az topla oynayan Robin Van Persie, pas alamamaktan şikâyetçi

Fenerbahçe'nin en büyük gol umudu olmasına rağmen, kaleci Volkan Demirel'den daha az topla oynayan Robin Van Persie, pas alamamaktan şikâyetçi. Sarı-lacivertli forma altında çıktığı 18 maçta 5 gol atabilen Hollandalı yıldız, oyun sisteminin kendisine uygun olmadığını söyledi. “Yeteri kadar top alamadığım için pozisyona da giremiyorum” diyen RvP, “Ben çok az topla buluşuyorum. Zaten ileriye de çok top gelmiyor. Gol atmam için pas almam lazım” ifadesini kullandı. Kanatta oynamaktan duyduğu rahatsızlığı da gizlemeyen Portakal, “O zaman da en etkili olduğum ceza sahasından uzak kalıyorum” derken, “Şu anki performansımdan ben de memnun değilim” özeleştiri yapmaktan da çekinmedi.


SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...