Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe ile Galatasaray istedi Beşiktaş kapıyor!..

Fenerbahçe ile Galatasaray istedi Beşiktaş kapıyor!..

SPOR Haberleri

Aras Özbiliz, Siyah-beyazlıların radarına girdi. Başarılı futbolcunun, Türkiye'ye sıcak baktığı öğrenildi.

Ocak ayı transfer dönemi için Beşiktaş scout ekibi ve transfer komitesi çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı kulübün scoutları tarafından uzun süredir izlenen Aras Özbiliz önceki gün menajeri ile birlikte Beşiktaş'la bir görüşme gerçekleştirdi. İlk görüşmenin olumlu geçtiği, Aras'ın da Türkiye'ye ve özellikle Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.


BAKIRKÖY'DE DOĞDU


1990 yılında Bakırköy'de dünyaya gelen Aras Özbiliz, her iki kanat ve forvet arkası bölgesinde forma giyebiliyor. Kariyerine HVV Hollandia takımında başlayan 25 yaşındaki futbolcu daha sonra Ajax alt yapısına geçti. Ajax'ta 2010'da A takıma çıkan Aras, 2012-2013 sezonunda Kuban Krasnodar forması giymeye başladı. Genç yıldız daha sonra Spartak Moskova'nın yolunu tuttu.


ÜÇ BÜYÜKLER İSTEDİ


Ermenistan Milli Takımı forması giyen Aras Özbiliz geçmişte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yakın takibindeydi. Siyah beyazlı kulübün de istemesiyle üç büyük takım da genç oyuncu için girişimde bulunmuş oldu. Beşiktaş'ın Spartak Moskova Kulübü ile de görüşme yapacağı ve transferin kaderinin bu görüşmeler sonrasıda net şekilde çizileceği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...