Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şimşek, Çakır sayesinde FIFA kontenjanına girdi

Şimşek, Çakır sayesinde FIFA kontenjanına girdi

SPOR Haberleri

FIFA kokartının alınması gündeme gelen Şimşek, son anda Cüneyt Çakır sayesinde kontenjana girdi.

Merkez Hakem Kurulu, yeni FIFA listesini TFF'nin onayıyla FIFA'ya gönderdi. Eski listeden çıkartılan ilk isim Tolga Özkalfa oldu. Daha önce de liste dışı kalan ancak geçen sezon yeniden alınan Özkalfa bu sezon iyi bir performans gösteremeyince taca çıktı. Listeden çıkartılacak ikinci isim ise Barış Şimşek olacaktı ancak Şampiyonlar ve Avrupa Ligi ile Dünya ve Avrupa Kupası maçlarında görev alacak ilave yardımcı hakemlerin FIFA olmasının istenmesi nedeniyle Cüneyt Çakır'ın ekibinde yer alan Şimşek listede kaldı.
 
MHK, Özkalfa'nın yerine sezona iyi başlangıç yapan gençlerden Alper Ulusoy ile Deniz Ateş Bitnel'i masaya yatırdı. Yabancı dili dikkate alınarak Ulusoy'un ismi FIFA'ya bildirildi. Barış Şimşek'in listede kalmasıyla Bitnel, FIFA listesinde yer almadı. FIFA yardımcı hakem listesinden ise Aleks Taşçıoğlu ile Serkan Ok çıkartıldı. Bu iki ismin yerine Fevzi Demirhan ve Kerem Ersoy listeye dahil oldu. 
 
YARDIMCILAR
 
FIFA'ya gönderilen yardımcı hakem listesi şu isimlerden oluştu:
 
1- Orkun Aktaş
2- Bahattin Duran
3- Mustafa Emre Eyisoy
4- Ekrem Kan
5- Tarık Ongun
6- Cem Satman
7- Kemal Yılmaz
8- Ceyhun Sesigüzel
9- Fevzi Demirhan
10- Kerem Ersoy
 
HAKEMLER
 
MHK tarafından belirlenen FIFA hakem listesi şöyle:
 
1- Cüneyt Çakır
2- Hüseyin Göçek
3- Halis Özkahya
4- Ali Palabıyık
5- Mete Kalkavan
6- Barış Şimşek
7- Alper Ulusoy
 
(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...