Lawal açıkladı! Ocak'ta Beşiktaş'tayım

Lawal açıkladı! Ocak'ta Beşiktaş'tayım

SPOR Haberleri

Sezon başında Kartal'ın kapısından dönen Raheem Lawal, ara transferde siyah-Beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

Yeni sezon öncesinde Veli Kavlak'ın omuz bölgesinden sakatlığının bulunması ve Tolgay Arslan'ın da hazırlık kampında sakatlanıp ilk yarıyı kapatmasının ardından Kara Kartal'da Eskişehirsporlu Raheem Lawal'ın transferi gündeme gelmişti. 
 
Nijeryalı futbolcuyu uzun süre listesinde tutan yönetim; son anda bu ismin takıma kazandırılmasından vazgeçmişti. Ancak Veli  ve Tolgay Arslan'ın hâlâ forma için tam olarak hazır olmaması sebebiyle yönetimin, hedefine tekrar Es Es'li futbolcuyu aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak FANATİK'e açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, “Beşiktaş'la anlaştım. Ocak ayında büyük ihtimalle Siyah-Beyazlı formayı giyeceğim” diyerek bombayı patlattı.  
 
Ligi yakından tanıyor
 
Türkiye'de daha önce Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu'nda da görev yapan Lawal, Eskişehirspor formasıyla bu sezon 9 maça çıktı. Es Es'in ligdeki kötü gidişatına engel olamayan tecrübeli orta alanın, Beşiktaş'a transfer olması halinde ön libero hattında Atiba'nın yeni partneri olacağı konuşuluyor.
 
(Fanatik) 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...