Denizlispor yönetimi yollarını ayırdığı Mehmet Altıparmak'ı uğurladı

/ Kaynak: İHA
Denizlispor yönetimi yollarını ayırdığı Mehmet Altıparmak'ı uğurladı

SPOR Haberleri  / İHA

Denizlispor'da görevinden ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Aslanlar gibi geldik, aslanlar gibi gidiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de 11 haftada sadece 8 puan toplayarak ligin dibine demir atan Denizlispor'da, teknik direktör Mehmet Altıparmak görevinden ayrıldı. Yönetimle yaptığı görüşmede hiçbir maddi istekte bulunmayan Mehmet Altıparmak ile karşılıklı görüşülerek yolları ayırma kararı alındı. Geçen sezon Denizlispor'u ligde bırakarak tüm Denizli'nin sevgisini kazanan teknik adam, kulüp binasında Başkan Mustafa Şavluk ve yöneticilerin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.
 
Denizlispor'un her zaman kendi evleri gibi olduğunu belirten Altıparmak, “Denizlispor'a futbolcu olarak da çok hizmet ettim. Teknik direktör olarak da güzel günler yaşadık. Biz profesyonel insanlarız. Bu sezon işler iyi gitmedi. Kulübün önünü açmak gerekiyordu. Bu tür durumlarda teknik direktörler her zaman ilk giden olur. Denizlispor yönetimine ve camiasına bize verdikleri destek için teşekkür ederim. Biz aslanlar gibi geldik aslanlar gibi gidiyoruz. Her zaman Denizlispor'u sevmeye devam edeceğiz. Herkes hakkını helal etsin. Bizden yana helal olsun. Herkes bu takıma sahip çıksın çünkü Denizlispor'dan başka Denizlispor yok” dedi.
 
Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk ise karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmenin feshedildiğini belirterek, “Zor günler geçiriyoruz. Bu durumdan kurtulmak için bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Teknik heyet hak etmediği bir kuruş bile ücret talep etmedi. Aramızda hiç para konuşmadık. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. 
Denizlispor yönetimi Mehmet Altıparmak'ın ayrılmasının ardından yeni hoca arayışlarına başladı.
 
KADRO DIŞI FUTBOLCULAR AFFEDİLDİ
 
Öte yandan Denizlispor'da bir süre önce kadro dışı bırakılan Cihan, Serkan ve Kerem'in affedildiği ve A takımla antrenmanlara çıkmaya başlayacağı açıklandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...