Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darüşşafaka'da hedef ikinci galibiyet

/ Kaynak: AA
Darüşşafaka'da hedef ikinci galibiyet

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi D Grubu'nda Darüşşafaka Doğuş, 4. hafta mücadelesinde yarın İsrail'in Maccabi FOX ekibine konuk olacak.

Basketbol THY Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta  mücadelesinde yarın İsrail'in Maccabi FOX ekibine konuk olacak Darüşşafaka Doğuş,  grupta ikinci galibiyeti hedefliyor.
 
Grubundaki 4 maçta sadece bir kez kazanan ve 3 maçtan mağlup ayrılan  Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Maccabi FOX'un karşısına çıkacak. İki takım  arasındaki mücadele, Menora Mivtachim Arena'da TSİ 21.15'te başlayacak.
 
D Grubu'nda her iki ekip birer galibiyet ve üçer yenilgi aldı.  Darüşşafaka Doğuş, 4. sırada yer alırken, 5. sıradaki Maccabi FOX ilk dört için  mücadele veriyor.
 
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde Dinamo Banco Di  Sardegna Sassari'yi 83-74 mağlup eden Darüşşafaka Doğuş, sonraki maçlarda Brose  Baskets'e 86-76, Unicaja Malaga'ya 81-69 ve CSKA Moskova'ya 80-75 mağlup oldu.
 
Maccabi FOX da Darüşşafaka Doğuş gibi aynı takımlara yenilip sadece  Dinamo Banco Di Sardegna Sassari'ye üstünlük sağladı. Bu ekibi 79-63 yenen İsrail  temsilcisi, CSKA Moskova'ya 100-69, Unicaja Malaga'ya 93-88 ve Brose Baskets'e  77-66 yenildi. Alınan kötü sonuçların ardından başantrenör Guy Goodes ile  yollarını ayıran Maccabi FOX'un yarınki karşılaşmaya yardımcı antrenör Avi Even  yönetiminde çıkması bekleniyor

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...