HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk basketbolcu ABD'de ölü bulundu (Michael Wright kimdir?)

Kaynak:
Türk basketbolcu ABD'de ölü bulundu (Michael Wright kimdir?)

SPOR Haberleri  / 

Ülkemizde bir çok takımın formasını giydikten sonra Türk vatandaşlığına geçen Michael Wright (Ali Karadeniz), hayatını kaybetti.

ABD asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in, New York'ta ölü bulunduğu bildirildi.

2010 yılında Türk vatandaşlığına geçen basketbolcunun üniversite yıllarında formasını giydiği Arizona Wildcats, 35 yaşındaki oyuncunun hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türk pasaportu almadan önce Michael Wright ismiyle bilinen basketbolcunun ölüm sebebiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, ABD basınında yer alan haberlerde oyuncunun cesedinin park halindeki bir aracın içinde bulunduğu ifade edildi.

Öte yandan, New York'taki yerel gazetelerden New York Daily News'te çıkan bir haber göre, ismi açıklanmayan bir şahıs Brooklyn'de çöp torbası yığının arasında pazar gününden beri park halinde olan bir cipin içinde ölü bulunduğu belirtti.

Chicago Sun-Times gazetesinin spor editörü Michael O'Brien, Twitter'dan yaptığı açıklamada, polisin söz konusu haberdeki şahsın Ali Karadeniz olduğunu teyit ettiğini öne sürdü. 

Türk basketbolcu ABD'de ölü bulundu (Michael Wright kimdir?)

MICHAEL WRIGHT (ALİ KARADENİZ) KİMDİR?

Chicago doğumlu olan Ali Karadeniz, 2005-2006 sezonundan beri Türkiye'de Beşiktaş, Türk Telekom, Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formaları giymişti.

Oyuncu, 2001 yılında NBA ekiplerinden New York Knicks tarafından draft edilmiş, fakat ligde oynama fırsatı bulamamıştı. Ali Karadeniz, son olarak Fransa'nın Cholet Basket takımında mücadele etmişti.

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...