HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hacıosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

Hacıosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor, İbrahim Hacıosmanoğlu, Haber

SPOR Haberleri

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, Gaziantepspor maçında yaşanan hakem olayıyla ilgili olarak Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve olaya karışan diğer yöneticiler hakkında soruşturma başlattı. 
Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor - Gaziantepspor müsabakasının hakemi Çağatay Şahan'ın tartışmalı penaltı kararı vermesinin ardından stadyumda alı koyulmasıyla ilgili olarak Trabzon Cumhuriyet Başsavcı vekili Mustafa Akbulut tarafından soruşturma açıldı. 
Konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Trabzon Emniyet Müdürlüğünden gelen bilgiler doğrultusunda değerlendirme yapan başsavcılık hakemlerin hürriyetini kısıtlama ve birden fazla kişiyle kamu görevlisini alı koyma suçlamasıyla Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve olaya karışan diğer yöneticiler hakkında soruşturma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...