Aras için Gomez taktiği

Aras için Gomez taktiği

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Moskova'da masaya oturduğu Ermeni asıllı Türk oyuncu için kulübü ile temasa geçti.

Lokomotiv maçından bir gün önce Moskova'daki Grand Marriott Otel'in lobisinin bir köşesinde yönetici Erdal Torunoğulları, genç bir delikanlı ile konuşuyordu. Aynı otelde kalan taraftarlar ve kongre üyeleri Torunoğulları'nı uzaktan selamlayıp odalarına çıktı. Kimsenin tanımadığı o isim; İstanbul doğumlu, Spartak Moskova'da oynayan Ermeni asıllı Türk oyuncu Aras Özbiliz'den başkası değildi. Daha önce Bursaspor'un teklifini reddeden Aras'ın Beşiktaş'a ise olumlu yaklaştığı öğrenildi 


PİYASA DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO


Beşiktaş, piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Aras ile her konuda anlaştı. Kartal'ın, Spartak'a da, "Oyuncu sakatlıktan yeni çıktı, süre alamıyor. Bize verin maaştan kar edersiniz" yaklaşımını sergilediği belirtildi. Yıldız futbolcu için, Gomez transferine benzer bir stateji izleyen siyah-beyazlıların, bonservis bedeli ödememek için ısrarcı gözükmemeye çalıştığı ifade edildi. 


8 AY SONRA DÖNDÜ


Beşiktaş, ligin 12. haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Omzundan iki kez operasyon geçiren Veli Kavlak 8 ay aradan sonra takımla çalışırken bu gelişme teknik heyetin yüzünü güldürdü. Veli'nin istekli oluşu ve ikili mücadelelerden kaçınmaması sakatlığının tamamen iyileştiğinin göstergesi olarak göze çarptı.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...