Süper Lig'in en hırçın futbolcuları

/ Kaynak: AA
Süper Lig'in en hırçın futbolcuları

SPOR Haberleri  / AA

Medicana Sivassporlu John Boye, Bursasporlu Josue Pesqueira ve Mersin İdmanyurdu'ndan Gökçek Vederson, şu haftaya kadar ligin en hırçın isimleri oldu.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında ikişer  kırmızı kart gören Medicana Sivassporlu John Boye, Bursasporlu Josue Pesqueira ve  Mersin İdmanyurdu'ndan Gökçek Vederson, ligin en hırçın isimleri oldu. 
 
Medicana Sivassporlu Boye, bu sezon forma şansı bulduğu 7 maçta 2 kez  kırmızı kart gördü. Boye, ligin 9. haftasında kırmızı-beyazlı ekibin  Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu ve 11. haftada Gaziantepspor'u 3-0 yendiği  karşılaşmalarda takımını yalnız bıraktı. Boye, bu sezon ligde kırmızı-beyazlı  formayı terlettiği 2 karşılaşmada da sarı kartla cezalandırıldı. 
 
Bursaspor'un Portekizli orta saha oyuncusu Josue ise bu sezon 9 maçta  forma giydi. Josue, Bursaspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma ile  Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildiği maçta takımını yalnız bıraktı. Josue, bu sezon  3 kez de sarı kart gördü. 
 
Mersin İdmanyurdu'nun sol beki Gökçek Vederson da bu sezon takımıyla 9  müsabakaya çıktı. Mersin ekibinin Medipol Başakşehir ve Galatasaray ile 1-1  berabere kaldığı karşılaşmalarda kırmızı kart gören Vederson, 2 kez de sarı  kartla maçı tamamladı. 
 
Ligde 4 takımda futbolcular kırmızı kart görmedi 
 
Süper Lig'de geride kalan haftalarda Mersin İdmanyurdu 5, Medicana  Sivasspor 4 kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu takımları üçer kırmızı kartla  Galatasaray, Bursaspor, Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Çaykur Rizespor takip etti. 
 
Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği ve Antalyaspor  takımlarının futbolcuları ligde geride kalan haftalarda kırmızı kart görmedi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...