F.Bahçeli Kadlec söyledi, Arsenalli Cech çaldı

F.Bahçeli Kadlec söyledi, Arsenalli Cech çaldı

SPOR Haberleri

Arsenal kalecisi Petr Cech'in davulda, Fenerbahçeli Kadlec'in vokalde olduğu performansla Çek Cumhuriyeti, EURO 2016'ya katılmasını kutladı.

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı EURO 2016'ya yükselmesini kutladı. Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu'nda İzlanda ve Hollanda'yı da geçerek grubu lider olarak tamamlayan Çekler, stüdyoya girerek kayıt yaptı. 
Fenerbahçeli Michal Kadlec ve Bursasporlu Tomas Sivok'un da içlerinde olduğu oyuncular radyo istasyonunda 'Birimiz hepimiz için' isimli şarkıyı hep birlikte seslendirdi. Kaleci Petr Cech ise farklı bir görev üstlendi. 
 
Müziğe yatkınlığı ve vurmalı çalgılardaki yeteneğiyle bilinen tecrübeli file bekçisi, şarkının müzik kısmında katkıda bulundu. Baterinin başına geçen yetenekli futbolcu eserin ritmini verirken Kadlec ve arkadaşları da vokalde kendilerini gösterdiler.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...