Aykut Kocaman: 'Oyun şiddetimizi artırmalıyız'

/ Kaynak: AA
Aykut Kocaman: 'Oyun şiddetimizi artırmalıyız'

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçıyla yeniden 1,5 ve üstü puan ortalamasını tutturmayı amaçladıklarını söyledi.

Kocaman, yaptığı açıklamada, 1-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçında  gol yedikleri ana kadar rakiplerine pozisyon vermediklerini belirterek, "Takımım  geriye düştüğü andan sonra reaksiyon veremedi. Milli maç arasında bu sorun neden  kaynaklanıyor ona bakacağız" dedi. 
 
Kocaman, ligde 22 Kasım Pazar günü sahalarında Eskişehirspor ile  karşılaşacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti: 
 
"Eskişehirspor karşılaşması için çalışıyoruz. Eskişehirspor maçıyla  yeniden 1,5 ve üstü puan ortalamasını tutturmayı hedefliyoruz. Bu maçta ve genel  itibarıyla oyun şiddetimizi artırmayı istiyoruz. Özellikle sezonun ortasındaki  saldırgan oyunumuz yeniden sağlamayı amaçlıyoruz." 
 
Sezonun ilk yarısının bitimine az bir süre kaldığını vurgulayan  Kocaman, transfer konusunu değerlendirdi. 
 
Kocaman, transferde adım adım gitmekte fayda olduğunu vurgulayarak,  "3-4 maçlık periyodu gözlemlemek lazım. Ondan sonra 'acaba ihtiyaç olacak mı,  olmayacak mı?' Bunun kararını vermek istiyoruz. Ona göre sezon ortasında hamle  yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...