Pereira'dan bomba karar! Volkan Şen...

Pereira'dan bomba karar! Volkan Şen...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan Volkan Şen'e hazır ol talimatı.

Volkan'ın performansı ve sabırı ile ilk onbiri hak ettiği görüşünde olan Pereira'nın Mersin deplasmanın da sol açıkta yıldız futbolcuya şans vermesi bekleniyor.
 
Tedavi süreci devam eden ve maç gününe kadar hazır olması beklenen Markovic'i riske etmeme kararı alan Vitor Pereira'nın, Alper Potuk'u kulübeye çekeceği ifade edildi. 
 
Takımda başka bir değişiklik yapmaya gerek olmadığı görüşünde olan Portekizli Teknik Adamın, Mersin deplasmanında da çok eleştirilen çift önlibero sistemi ile takımı sahaya sürmedi bekleniyor. 
 
Pereira'nın Torku Konyaspor karşısında ikinci yarıda tek önlibero ile rakip kalede pozisyonlar bulduklarının bilincinde olduğu ancak savunma da da açıklar verdikleri görüşünde olduğu öğrenildi. 
 
Beşiktaş derbisinde tek önlibero ile oynadıklarını ancak iyi futbola rağmen üç gol yemelerinin Portekizli Teknik Adamın elindeki en büyük done olduğu ifade ediliyor. 
 
Sonuç almaya devam ettikleri sürece eleştirilere kulaklarını tıkayan Vitor Pereira'nın, sezon sonu şampiyonluğu kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu oyuncularına belirttiği öğrenildi. 
 
(Lig Tv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...