Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Celil Hekimoğlu, 'Seneye Avrupa kupalarına gidememe olasılığımız çok yüksek'

Celil Hekimoğlu, 'Seneye Avrupa kupalarına gidememe olasılığımız çok yüksek'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un başkan adayı olan Celil Hekimoğlu, "Transfer odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde değilim Çözüm önerimiz transfer olmamalı"dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Hekimoğlu, "Trabzonspor Avrupa kupalarına gidememek hem de transfer yasağı alma tehlikesi ile karşı karşıya. UEFA'nın belirlediği tüm kritelerde kulübümüzün açığı var. Gelir-gider dengesi, genel borç toplamı. Her türlü kriterde çok açığımız var. Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidememe olasılığımız çok yüksek. UEFA'nın kuralları çok sert" ifadelerini kullandı.  
 
İşte başkan adayı Celil Hekimoğlu'nun çok özel sözleri: 
 
*Muharrem Usta ile konuştum, aday olacağını söyledi.  Kendisi benim dostum arkadaşım. En az iki aday olacak. İbrahim Hacıosmanoğlu aday olmayabilir. En fazla 3 aday olur. 
 
*Bu sezon Trabzonspor hakemler tarafından mağdur edildi.  Ama Gaziantepspor maçından sonra yapılanlar hiç doğru değildi.  Biz yüzde yüz haklı olduğumuz bir davada haksız hale geldi.  Normalde biz haklıydık. Şike sürecinde de biz haklıyken haksız duruma düştük. Trabzonspor iyi yönetilmiyor. Bunlar doğru yöntemler değil. Hakemleri orada 5-6 saat orada tutmak bize yakışmıyor. 
 
Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz 
 
*Biz tekrar tüm Türkiye'ye Trabzonspor'un gülen yüzünü göstereceğiz. Ev sahipliğini, hoşgörüsünü... Trabzonspor bu kara bulutları dağıtacak. Tüm ihtilaflı konuları çözeceğiz. Fenerbahçe ile sorunumuz var. Fenerbahçe'yi Trabzon'da konuk edeceğiz. Bu kavgaları kaldıracağız. Bu böyle gitmez; belki biraz risk alacağım, ama Trabzonspor taraftarı centilmendir. Biz tekrar sahaya döneceğiz. Tekrar spor yapacağız 
 
Borç 500 milyon TL. Gelir sadece 75 milyon 
 
*2 yılda 40 transfer bunu kimse kabul edemez. Böyle bir yapı olamaz. Şu an Trabzonspor'un 500 milyon Tl borcu var.  Sadece geliri 75 milyon olan kulübün sadece futbol takımının gideri 175 milyon. Gelirinle sadece futbol takımına olan borcun yarısını ödeyebilirsiniz. Düzelmeyecek bir sorun değil. Ama bir yılda düzelmez. En az 3-4 yıla ihtiyaç var. 
 
Trabzonspor TV 
 
*İstanbul'da bir pilot takım kuracağız. Trabzonspor TV'ye kuracağız. TS cluplar tükenmiş durumda. Ürünler kötü, formalar çok sıradan. 100 forma satan mağazalar, şu anda 5 bin forma satamıyor. Artık taraftarlar forma almıyor. Tribün geliri dibe vurdu. Taraftar maça gitmiyor. Yapacak çok şey var. Biz bunları arttıracağız. Bunları yaparken de takımımız mutlaka şampiyonluk yarışında olacak. 
 
(Radyospor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...