Jose Bosingwa ile yollar resmen ayrıldı! Veda mesajı...

/ Kaynak: AA
Jose Bosingwa ile yollar resmen ayrıldı! Veda mesajı...

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor Portekizli oyuncusu Jose Bosingwa, sözleşmesini sonlandırdığını açıklayarak bordo-mavili kulübe veda etti.

Bosingwa, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor kulübü ile olan  sözleşmesini bugün itibarıyla resmi olarak sonlandırdığını belirterek, "Öncelikle  şehre geldiğim ilk günden itibaren desteğini, sevgisini esirgemeyen müthiş  Trabzonspor taraftarına, tüm takım arkadaşlarıma birlikte çalışma imkanı bulduğum  tüm değerli hocalarıma ve kulüp çalışanlarına bu büyük takımda oynama fırsatını  bana tanıyan değerli başkanımıza teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Trabzon şehrini  ve taraftarını tanımak ve yaşamak eşsiz bir deneyimdi" ifadesini kullandı. 
 
Bordo-mavili kulübe veda eden Bosingwa, şunları kaydetti: 
 
"Bugün maalesef  Trabzonspor Kulübü'ne veda ediyorum. Ben profesyonel  bir oyuncu olarak kontratımın tüm gerekliliklerini yerine getirmiş ve tüm  tecrübem birikimim  ve yüreğimle birlikte sahada ve saha dışında  üstüme düşeni  yapmış olduğuma inanıyorum. Buna karşılık Trabzonspor Kulübü, kendilerine  geçtiğimiz sezondan itibaren tanıdığım sayısız hoşgörü ve zamana rağmen  sözleşmemizin  gerekliliklerini yerine getirmediğinden dolayı derin bir üzüntü  ile başka çarem olmaksızın bu kararı almak zorunda kaldığımı belirtmek  istiyorum." 
 
Bosingwa, 2013-2014 sezonu öncesi İngiltere'nin Quens Park Rangers  Kulübü'nden kadroya dahil edilmişti. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...