Yarsuvat: Hamzaoğlu Galatasaray'da kalmalı

Yarsuvat: Hamzaoğlu Galatasaray'da kalmalı

SPOR Haberleri

Eleştiri oklarının hedefindeki isim olan G.Saray'ın hocasına eski başkan Yarsuvat sahip çıktı

Sezon başından beri eleştirilen, Çaykur Rize yenilgisiyle hedef tahtasına konulan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na, eski başkanlardan Duygun Yarsuvat sahip çıktı. "Dere geçerken at değiştirilmez" diyen Yarsuvat, "G.Saraylılar Hamza hocayı desteklesin. Geçen sene zoru başarıp 3 kupayı getirdi" diye konuştu.
TERHİS OLAN ASKER KIŞLAYA DÖNMEZ
Hamzaoğlu'nun bu ülkenin yetiştirdiği en önemli teknik adamlardan biri olduğunu vurgulayan Yarsuvat, "Kesinlikle görevine devam etmeli. G.Saray'ın ona ihtiyacı var" dedi. Tekrar başkanlığa dönüp dönmeyeceği sorulan Yarsuvat, "Terhis olan asker kışlasına geri dönmez. Bu cevabım yeterli olacaktır" yorumunu yaptı. 
ASLAN SARAYBOSNA YOLCUSU
G.Saray, Bosna Hersek'in FK Sarajevo takımı ile yarın yapacağı hazırlık maçı için bugün Saraybosna'ya gidecek. Lisansı Ocak ayında çıkacak Grosskreutz sarı-kırmızılı formayı ikinci kez giyecek. Hamzaoğlu'nun Alman oyuncuyu ön liberoda denemesi bekleniyor. Grosskreutz'un idmanlarda çok istekli olduğu öğrenildi.
FİLEYE HDI SİGORTA SPONSOR OLDU
Bu sezon bütçesi 2.4 milyon TL olan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı sponsoruna kavuştu. HDI Sigorta ile dün isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Sarıkırmızılı kulübün bu anlaşma sayesinde erkek takımının bütçesini büyük ölçüde çıkardığı öğrenildi.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...