Hacıosmanoğlu yeni hocayı açıkladı!

Hacıosmanoğlu yeni hocayı açıkladı!

SPOR Haberleri

Başkan Hacıosmanoğlu, "Mustafa Hoca, yapılan ilk görüşmede Trabzonspor'a olumlu baktığını söyledi. Biz de çok sıcak bakıyoruz" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ekim ayında resmi teklif götürdüğü Mustafa Denizli, kongre sürecini bekliyor. En son Azerbaycan'da (2013-14) sezonunda görev yapan Denizli'nin başkan Hacıosmanoğlu'na "Kongre sonrası görüşelim. Trabzonspor da kim çalışmak istemez" dediği öğrenildi.


Denizli'nin bir an önce göreve başlamasını isteyen başkan ise konuyu diğer başkan adaylarına da açarak, "Kim göreve gelirse gelsin Mustafa Denizli ile yola devam edelim" fikrini ortaya attı.
 
Bu görüşün kabul görmesi halinde, Denizli kongreden önce takımın başına gelecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Hacıosmanoğlu, kongre sonrası için teknik adam arayışında bulunduklarını belirterek, "Kendisiyle yapılan ilk görüşmede teklife olumlu baktığını söyledi. Biz de Mustafa Denizli ismine çok sıcak bakıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri yapıyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...