Hamzaoğlu: Belki forvet alırız

Hamzaoğlu: Belki forvet alırız

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, “Hücum hattında sayısal olarak eksiğiz. Bulursak alacağız ama sonuçta 35 gol atan bir takım var ortada” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bosna Hersek'te Sarajevo ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların hocası, ara transfer için “Şu anda ocak ayında takviye yapacakmışız gibi çalışıyoruz. O ana kadar daha çok maç var. Transfer ilk planda düşündüğümüz şey değil. Önemli olan maçlarda mevcut kadromuzla en iyisini yapabilmek. İnşallah ilk yarıyı iyi yerde bitiririz. Şu anda başarıyla oynayan bir Galatasaray var. Bunun göz ardı edilmemesi lazım. Takımda eksik yok. Transfer hep gündeme geliyor. Evet golcüde sayısal olarak eksiğiz. Bulursak alacağız ama sonuçta bu sezon 25 gol atan bir Galatasaray var. İsteğimiz taraftarlarımızın bizi her koşulda desteklemesi” dedi. Hamzaoğlu, “Bazen maç kaybedebiliriz. Çaykur Rizespor maçı da böyle oldu. Savunmada hata yapmamaya gayret edeceğiz ama Galatasaray'a yakışan futbolu oynamak zorundayız. Avrupa'da da başarıları elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Güzel bir maç olacak
G.Saray kafilesi Bosna Hersek'e inmesinin ardından Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu. IUS Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen ve sarı-kırmızılı futbolculardan Tarık Çamdal, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan ve Koray Günter'in de katıldığı etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Hamzaoğlu, "Tabii ki Galatasaray Kulübü'yüz, yıldız oyuncularımız olacak. Yıldızları bünyemizden yetiştirdiğimiz kardeşlerimiz yarın birer yıldız olursa bizim için öncelikli değer budur" dedi. Hamzaoğlu bugün Sarajevo ile yapılacak 90 dakika için ise “Güzel bir maç olacak” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...