Orman: Şenol hoca lafını bilir!

Orman: Şenol hoca lafını bilir!

SPOR Haberleri

Ligde haftalardır liderliği kaptırmayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor.

Hüseyin EROĞUL
Son 1 haftada yaşanan gelişmeler siyah-beyazlılarda güneşli günler yaşanmasına sebep oldu. Zorlu Bursa deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş'ta, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun gibi Türk yıldızların yanı sıra Mario Gomez'in 1 yılı aşkın bir süre sonra yeniden Alman Milli Takımı'na çağrılması siyah-beyazlıları sevindiren en önemli etkenler arasında yerini aldı. Omzundan yaşadığı sakatlık sonrası futboldan kopma noktasına gelen Veli'nin takımla idmanlara başlaması da teknik heyeti mutlu etti. Stadı olmadığı için 3 sezondur göçebe hayatı yaşayan siyah-beyazlılar sonunda Vodafone Arena'dan da beklediği müjdeyi aldı. Stat inşaatının en önemli parçası olan çatı iskeleti aylar süren çalışmanın ardından yerine yerleştirilerek çok önemli bir aşama geride bırakıldı. 
Spor adamlığı ortada
Vodafone Arena'dan çıkmayan Başkan Orman da çatının yerleştirilmesinin ardından derin bir nefes aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı dün ziyaret ederek ikili görüşmelerde bulunan Orman, stadyum, GSM'den kiralanan tesisler ve eski borçlarla ilgili yapılandırma konularıyla ilgili fikir alış verişinde bulundu. Orman, ziyaret çıkışı Şenol Güneş'in Bursaspor maçı sonrası yaptığı "Senin kaptanın beni arayıp gelmek istedi" açıklamalarıyla ilgili olarak, "Herkes farklı şeyler konuşuyor. Teknik direktörümüz Şenol Güneş çok kültürlü ve çok saygın bir hocadır. O nerede ne konuşacağını çok iyi bilir. Kariyeri ortadadır. Eğitimciliğinin yanında spor adamı olarak da çok büyük bir hocadır" ifadelerini kullanarak tecrübeli çalıştırıcıya sahip çıktı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...