Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Martin Kelly yaralıya yardım ederken görüntülendi

Martin Kelly yaralıya yardım ederken görüntülendi

SPOR Haberleri

Crystal Palace'ın İngiliz oyuncusu Martin Kelly, Paris'te yaşanan ve 140 kişinin öldüğü terör olayları sırasında bir yaralıya yardım ederken görüntülendi.

İngiliz futbolcu Martin Kelly, dün gece yaşanan terör olayları meydana gelmeden dakikalar önce İnstagram hesabından Paris'teki bir kafenin fotoğrafını; 'Bu gece için küçük bir yer buldum' yazarak paylaştı. Bu paylaşımdan dakikalar sonra Paris'te bir kafeye silahlı saldırı olduğu, söz konusu kafede ölü ve yaralıların bulunduğu haberi dünya gündemine düştü.


İngiliz futbolcunun fotoğrafının altına yorumlar yağdıran hayranları, Kelly için endişelerini dile getirip iyi olması için dua ettiklerini belirttiler. 


Crystal Palace'dan açıklama


Martin Kelly'nin kulübü Crystal Palace resmi twitter hesabından bir açıklama yaparak; 'Martin Kelley ile iletişim kurduk. İyi ve güvende olduğunu teyit edebiliriz' dedi.


Yaralıya yardım ederken görüntülendi!


Martin Kelly'den iyi bir haber beklenirken İngiliz futbolcuya ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Fotoğrafta, Kelly olduğu iddia edilen kişinin yerde yatan yaralının başında durup yardım ettiği görülüyor.


Fotoğraftaki kişinin Martin Kelly olduğu kesinleşmese de İngiliz futbolcuya oldukça benzediği görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...