Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursasporlu yıldız 1 ay yok!

Bursasporlu yıldız 1 ay yok!

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılar, 21 yaş altı takımıyla yaptığı antrenman maçını 8-1 kazandı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de 21 Kasım'da deplasmanda  oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Bursaspor,  21 yaş altı takımı ile yaptığı antrenman maçını 8-1 kazandı.
 
Bursaspor'un gollerini Faty, Stoch, Traore, Sercan (2), Bekir, Aydın  ve Cuenca kaydederken, 21 yaş altı takımının tek golünü penaltıdan Furkan Soyalp  attı.
 
Bu arada, karşılaşmanın 21. dakikasında Emirhan Aydoğan ile girdiği  ikili mücadelede sakatlanan Ricardo Faty'nin çekilen MR'ı ve yapılan kontrollerinde sol iç yan bağda grade 2 yaralanması tespit edildi.
 
Ön çapraz bağ ve menüsküsde herhangi bir sakatlanmaya rastlanmayan Faty'nin tedavisine hemen Özlüce Tesisleri'nde başlandı. Ricardo Faty yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...