Hacıosmanoğlu: Nasıl başkanlık yapayım!

Hacıosmanoğlu: Nasıl başkanlık yapayım!

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı yaşanan zor günlerin ardından çok yıprandığını belirterek, "Bizi sevenlerle konuştuktan sonra adaylık kararımı açıklayacağım" dedi

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da yeniden başkan adaylığı ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde vereceğini söyledi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Hacıosmanoğlu'nun son zamanlarda kulübü yıpratan konular hakkında samimi ifadeler kullandı. Bu zamana kadar sadece bir kez saha içine müdahale ettiğini belirten Trabzonspor Başkanı, "Gaziantepspor maçı öncesi Süleyman Hurma'yı aradım. 'Cardozo ile N'Doye yan yana oynamazsa bir daha bu kulübe başkanlık yapmayacağım' dedim. Kulübün ağabeyleri Şota'ya 'Sen yenilsen de rahat ol kabahat başkanın olur' diyor. Bu nasıl bir iştir? Taktiği ben mi veriyorum? Ağır cümleler kullanmak istemiyorum. Bunların içinde insanın içinden Trabzonspor'a başkanlık yapası da gelmiyor" ifadelerini kullandı.
Cüneyt Çakır'ı suçladı
Şota Arveladze'nin görevden alınması hakkında da konuşan Hacıosmanoğlu, Gürcü teknik adamın Trabzonspor'a ihanet edecek bir insan olmadığını da belirterek, "Onu yönlendirmek isteyenler olabilir ama biz onun samimiyetinden asla şüphe etmedik. Sayın hocam iki defa  'Bırakabilirim' cümlesini kullandı. Biz o mağlubiyetlerin nasıl alındığını biliyoruz. Cüneyt Çakır'ın vermediği penaltı ortada. Çakır, bizim Galatasaray'a gol atmamamız adına her şeyi yaptı. Biz golü yedikten sonra kararları bizim lehimize verdi. O maçı alsaydık bugün Şota'yı tartışmayacaktık. Bir yemek yedi diye böyle bir şey olmaz. Burası Trabzonspor Kulübü" dedi.
"Trabzon için 170 sene yatarım"
Hacıosmanoğlu, başkanlığı döneminde başına gelenlerin, 3 Temmuz şike süreci ile ilgili verilen mücadeleden dolayı olduğunu iddia ederek, "En büyük hatam görev verdiğim insanlara güvenmemdir. Bizi seven bize destek veren insanlarla istişare sonrasında başkanlıkla ilgili kararı vereceğiz" dedi. Gaziantepspor maçında yaşanan hakem olayı sonrası yaşananlarla da ilgili açıklamalarda bulunan bordo-mavili kulübün başkanı, "Bu şehrin şerefi ve haysiyetiyle uğraşıyorlarsa haklı olsanız ne olur, haksız olsanız ne olur? 'Hacıosmanoğlu 17 seneyle yargılanacak' diyorlar. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor için 170 sene yatar. Beni yargılamıyorlar, Trabzonspor'u yargılıyorlar" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...