Paris'teki saldırı Ibrahimovic'i derinden yaraladı

/ Kaynak: AA
Paris'teki saldırı Ibrahimovic'i derinden yaraladı

SPOR Haberleri  / AA

İsveçli futbolcu Ibrahimovic, "Pariste'ki terör saldırısı, bizi derinden yaraladı. Danimarka maçına konsantre olamadık" dedi.

İsveç Milli Takımı'nın golcüsü Zlatan Ibrahimovic,  Paris'teki terör saldırısının, Danimarka'yı 2-1 yendikleri 2016 Avrupa Futbol  Şampiyonası (EURO 2016) elemeleri play-off turu maçındaki performanslarını etkilediğini söyledi.
 
Ibrahimovic, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor bir  maçı kazanarak avantaj elde ettiklerini ifade etti. Paris'te gerçekleşen  olayların kendilerini çok etkilediğini belirten Ibrahimovic, "Ölenlerin  yakınlarının acısını kalbimde hissediyorum. Pariste'ki terör saldırısı, bizi  derinden yaraladı. Danimarka maçına konsantre olamadık" ifadelerini kullandı.
 
34 yaşındaki futbolcu, 80. dakikada oyundan çıkarıldığı için kenar  yönetime gösterdiği sert tepki sorulması üzerine "Soluk almakta zorluk  çekiyordum. 10 dakika önce beni çıkarmalarını istedim. Erken çıkardıkları için  değil, geç çıkardıkları için kızdım" yanıtını verdi.
 
Simon Kjaer umutlu 
 
Maçta 90 dakika forma giyen Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon  Kjaer ise kendileri açısından her şeyin bitmediğini, ikinci maçtan iyi bir skorla  ayrılıp tur atlamak istediklerini söyledi. İlk yarı İsveç'in, ikinci yarı da  kendilerinin iyi oynadığını aktaran 27 yaşındaki futbolcu, ikinci yarı buldukları  pozisyonları gole çeviremediklerini dile getirdi.
 
Ibrahimovic'in çok klas bir futbolcu olduğunu ifade eden Kjaer, maç  içinde bir çok kez ikili mücadeleye girdiğini ve İbrahimovic'i durdurmak için  elinden geleni yaptığını da sözlerine ekledi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...