Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hurma, Şota'ya müdahale etti mi? Açıkladı

Hurma, Şota'ya müdahale etti mi? Açıkladı

SPOR Haberleri

Şota, "Süleyman Hurma bana bir şey demedi. Denuseydi o zaman çıkıp devre arasında bırakmak lazımdı" dedi.

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevinden ayrılan  Şota Arveladze, Gaziantepspor maçında oyuncu değişikliklerine müdahale edildiği  şeklindeki söylemlere ilişkin olarak, "Bugüne kadar Türkiye'de böyle bir şey ile  karşılaşmadım" dedi.
 
Arveladze, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı İbrahim  Hacıosmanoğlu'nun kendisine görevde bulunduğu dönemde hiç karışmadığını  belirterek, "Süleyman ağabeyi aramışsa da bana bir şey denilmedi, denilmezdi  zaten. Mümkün değil bana böyle bir şey söylenmesi" dedi.
 
Böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu da anlatan Arveladze, "Ben  bugüne kadar Türkiye'de böyle bir şey ile karşılaşmadım. Şu oyuncuyu oynatın, bu  oyuncuyu alın diye bir şey duymadım. Süleyman Hurma, bana bir şey demedi. Kimse  bana bir şey demedi, demezdi. Denseydi o zaman çıkıp devre arasında bırakmak  lazımdı" ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor, Gürcü teknik adam ile bir süre önce sözleşmesini  karşılıklı olarak feshetmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...