Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın net borcu 926 milyon lira!

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş'ın net borcu 926 milyon lira!

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş Divan Kurulu 2015 yılı 4. olağan toplantısı Taksim Bosphorus Park Hotel'de yapılıyor.

Oldukça geniş bir katılımın olduğu toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Kurulu başkanı Yalçın Karadeniz açılış konuşmasında Divan Kurullarının artık salonlara sığmadığını ve bu yüzden salon değiştirmek zorunda kaldıklarını söyledi.
 
Yalçın Karadeniz'den BJK TV'ye sert eleştiriler
Kulüp televizyonunun  Beşiktaş'ın efsaneleşmiş futbolcularına kapılarını açması gerektiğini dile getiren Karadeniz ''Bu arkadaşlarımız hatıralarını bize anlatmaları için biz hangi kanala gitmeliyiz? Bizim televizyonumuz varken biz niye bunları yapıyoruz? Bunları tanıtmak için oraya buraya müracaat mı etmeliyiz. Bizim televizyonumuz neden bunları göremiyorum. Televizyonu açıyoruz birtakım muhabbetlerle karşılaşıyoruz. Son dönemde biraz azıttılar. "Ulan" diye konuşuyorlar. Her şeyi başkandan mı bekleyeceğiz? Hakkını teslim etmek lazım. Yalnız çalışıyor. İletişim komitesinin başındaki ne yapıyor? Sadece maç sonu açıklama mı yapacak? Ona da danışmanlık yapan ve önemli ücret ödediğimiz isimler ne yapıyor? Biz bu insanları değerlendiremiyoruz. Onların bilgilerinden yararlanmak istiyoruz"diye konuştu.
 
Net borç 926 milyon lira
Yalçın Karadeniz'in konuşmasından sonra söz alan Denetleme Kurulu başkanı Feyyaz Tuncel siyah beyazlıların toplam borcunu açıkladı.
Denetleme Kuruluna göre Beşiktaş'ın toplam borcu  1 milyar 117 milyon 762 bin lira iken 191 milyon 167 bin lira olan alacaklar düşüldüğünde net borç 926 milyon lira olarak görünüyor.
Divan Kurulu toplantısı başkan Fikret Orman'ın konuşması ile devam ediyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...