Dünya bu golü konuşuyor!

Dünya bu golü konuşuyor!

SPOR Haberleri

Arjantinli Lavezzi'nin Dani Alves'i uyutarak attığı gol, Brezilyalılar'ın kendi savunmalarını sert şekilde eleştirmesine neden oldu.

Brezilya ile Arjantin arasında önceki gece oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmada Lavezzi'nin attığı gol çok konuşuldu. Brezilya basını bu pozisyonda Arjantinli futbolcunun hakkını teslim ederken, daha çok ise Sambacılar'ın defansif zaafiyetini öne çıkardı. 
 
Pozisyonda hızlı hücuma çıkan Tangocular'da, Di Maria'nın ara pasıyla Higuain sağ kanattan hareketleniyor. Ancak asıl dikkat çeken ise orta saha civarından başladığı koşuyu golle noktalayan Lavezzi. 30 yaşındaki oyuncu orta sahadan başlattığı koşusunun ardından hiç bir engelle karşılaşmadan topla buluşarak fileleri havalandırmayı başarıyor. 
 
Brezilyalılar kendi savunmalarını eleştirdikleri bu pozisyonda nasıl olup da Lavezzi'nin bu kadar mesafe kat ederek sonunda rahat bir şekilde topla buluşabildiğini sorguladılar. Üstelik Arjantinli futbolcunun karşısında, Dani Alves gibi süratiyle ünlü bir ismin bulunması ve Barçalı futbolcunun o kadar süre içinde bire bir kaldığı rakibini marke edemeyerek önüne geçmesine izin verdiğine şaştılar.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...