Messi'den İngiltere tekliflerine dudak uçuklatan cevap

Messi'den İngiltere tekliflerine dudak uçuklatan cevap

SPOR Haberleri

Messi, İngiltere'den gelen tekliflere yanıt verdi: Haftalık 850 bin Euro istiyor.

İngiltere'den Lionel Messi için bomba bir iddia geldi! Arjantinli oyuncunun menajeri aracılığı ile kendisine teklif yapan dört İngiliz ekibinecevap verdiği iddia edildi.


Daily Star'ın haberine göre Lionel Messi, Arsenal, Chelsea, Manchester City ve Manchester United'a yıllık 25 milyon Euro maaşa 'evet' diyebileceğini bildirdi. Haftalık 850 bin Euro'ya gelen, vergi sonrası, bu maaşın herhangi bir kulüp tarafından ödenebilirliği ise şu anda imkansız görünüyor.


Öte yandan dört defa Dünya'nın En İyi Futbolcusu seçilen Messi'nin bir de bonservis meselesi var. Barcelona, oyuncusunun sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatırken serbest kalma maddesi olarak 250 milyon Euro'luk bir rakam belirlemişti...


Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımından ayrı olan Messi, bu sezon toplamda ancak 10 maça çıkabildi ve 6 gol atıp 3 de asist kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...