Fikret Orman: Cumhurbaşkanımız olmasa yapamazdık

Fikret Orman: Cumhurbaşkanımız olmasa yapamazdık

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın inşaatında destekte bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

"Vodafone Arena bitince stat ile ilgili kitap yazacağım. O kitabın içinde her şey olacak. Şunu unutmamak lazım; Arena'nın yapılması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir irade koydu. İznin verilmesinin en büyük sebebi Cumhurbaşkanımız'dır. Sayın Erdoğan devreye girmeseydi değil 1 sene 5 senede bile o izni alamazdık. Beşiktaş'a orasının alınmasıyla ilgili inanılmaz bir destek verdi. Onun iradesi her yerde bize çok yardımcı oldu. Herkesin bilmesi için söylüyorum; o irade olmasaydı biz bu stadı yapamazdık." 


BEŞİKTAŞ'I TERK ETMEYE HAZIRIM!


Ahmet Nur Çebi, Atıf Keçeci'nin kulübe verilen demir konusundaki eleştirileri üzerine "Hodri meydan" dedi


Beşiktaş Divan Kurulu'nda Atıf Keçeci'nin 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'yi hedef alarak yaptığı konuşmada kantar kullanılmadığı için kulübe alınan demir miktarını bilmediklerini belirtmesi üzerine tansiyon yükseldi. Çebi, "Gırtlağımdan haram geçmedi, baba parası yemedim. Ayrıca Beşiktaş'a demir satmadım, Beşiktaş demir aldı. Fikret Orman rica etti. Ne ödemesini sordum, ne fiyatını. Olursa verir. Olmazsa canı sağ olsun. Denetleme kurulunu incelemeye çağırıyorum. Eğer bir hata varsa bin katını vermeye ve Beşiktaş'ı terk etmeye hazırım" dedi. 


"ÇİĞ YEMEDİK Kİ KARNIMIZ AĞRISIN"


"Bir dönem daha başkanlık yapıp bırakıp gideceğim. İşlerin artık sonuna geldik. Beşiktaş bir daha 10 sene 20 sene stat konuşmayacak. Bizim elde ettiğimiz sponsor gelirleri, rakiplerimizin 3'ünü toplasanız elde edemezler. Dedikodularla yapmayın bu işleri. Bizim alnımız açık, göğsümüz pak. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Bizi eleştiren insanların statta ne bir locası ne bir koltuğu var." 


GEREDE İÇİN YASAL SÜREÇ BAŞLADI


Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş'ın Gerede'de tesis kurma kararı aldığını belirtti. Allar, "Başkan Fikret Orman ve Deniz Atalay, yeniden bizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bu incelemelerin ardından kulüp yönetimi Arkut Dağı Rumşah Yaylası'ndaki yaklaşık 30 dönümlük alana tesis yapma kararı verdi. Konuyla ilgili yasal süreç başladı" diye konuştu.


KARADENİZ: İŞİ BİRAZ AZITTILAR


Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, BJK TV'nin denetimsizliğinden yakındı. Karadeniz, "Açıyorum televizyonu, bir takım muhabbetlerle karşılaşıyoruz. Hatta son dönemde işi biraz azıttılar, 'ulan'lı konuşuyorlar. Bunların bir denetimi gerekmez mi?" ifadesini kullandı. Bu arada Divan Kurulu üyesi Rüzgar Sağnak, "İçimiz dışımız inşaat oldu. Bu kulübün yeniden şampiyonluklar kazanan bir kulüp olması için başkanlığa adayım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...