Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe zorlu virajda

Fenerbahçe zorlu virajda

SPOR Haberleri

21 Kasım'da Mersin, 26 Kasım'da Molde deplasmanında oynayacak sarı-lacivertliler, 30 Kasım'da hocası değişen Trabzon'u ağırlayacak

Milli araya Süper Lig'in ikinci sırasına yükselerek giren Fenerbahçe'yi zor ve bir o kadar yorucu bir fikstür bekliyor... Arada Fernandao'nun şok rahatsızlığı ve Raul Meireles'in sakatlığı ile sıkıntı yaşayan teknik direktör Vitor Pereira, dinlenmeye yönelik bir programla elindeki oyuncuların verimini artırma amacında... 9 günde 3 kritik maça çıkacak olan sarı-lacivertliler startı, 21 Kasım'da verecek. 


KAYIP PEREİRA İÇİN SIKINTI 
Kanarya, alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve son iki maçından beraberlikle ayrılan Mersin deplasmanına uçacak. Ardından 26 Kasım'daki Molde karşılaşması için Norveç'e gidecek. Bu mücadele Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak adına büyük önem taşırken, dönüşünde 30 Kasım'da sıkıntılı günler yaşayan ve hoca değişikliğine giden Trabzonspor'u konuk edecek. F.Bahçe'nin yaşayacağı olası kayıplar tartışılan Pereira'yı iyice ateşe atacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...