Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Nur Çebi: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, olmasaydı yapamazdık!

Ahmet Nur Çebi: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan, olmasaydı yapamazdık!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 2.Başkan'ı Ahmet Nur Çebi, Arena'nın yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük bir irade koyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın 2.Başkan'ı Ahmet Nur Çebi, Atıf Keçeci'nin kulübe verilen demir konusundaki eleştirileri üzerine "Hodri meydan" dedi
 
BEŞİKTAŞ'I TERK ETMEYE HAZIRIM!
Beşiktaş Divan Kurulu'nda Atıf Keçeci'nin 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'yi hedef alarak yaptığı konuşmada kantar kullanılmadığı için kulübe alınan demir miktarını bilmediklerini belirtmesi üzerine tansiyon yükseldi. Çebi, "Gırtlağımdan haram geçmedi, baba parası yemedim. Ayrıca Beşiktaş'a demir satmadım, Beşiktaş demir aldı. Fikret Orman rica etti. Ne ödemesini sordum, ne fiyatını. Olursa verir. Olmazsa canı sağ olsun. Denetleme kurulunu incelemeye çağırıyorum. Eğer bir hata varsa bin katını vermeye ve Beşiktaş'ı terk etmeye hazırım" dedi.
 
ERDOĞAN OLMASA YAPAMAZDIK
Çebi,  "Vodafone Arena bitince stat ile ilgili kitap yazacağım. O kitabın içinde her şey olacak. Şunu unutmamak lazım; Arena'nın yapılması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir irade koydu. İznin verilmesinin en büyük sebebi Cumhurbaşkanımız'dır. Sayın Erdoğan devreye girmeseydi değil 1 sene 5 senede bile o izni alamazdık. Beşiktaş'a orasının alınmasıyla ilgili inanılmaz bir destek verdi. Onun iradesi her yerde bize çok yardımcı oldu. Herkesin bilmesi için söylüyorum; o irade olmasaydı biz bu stadı yapamazdık." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...