Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuyt ailesinin Paris kabusu

Kuyt ailesinin Paris kabusu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Dirk Kuyt, terör saldırılarının yaşandığı gün ailesi ile birlikte Paris'te olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli takımdan sezon başında eski takımı olan Hollanda ekibi Feyenoord'a transfer olan Kuyt, terör saldırılarıyla aynı gün Paris'te olduğunu söyledi.


Hollanda basınına konuşan 35 yaşındaki yıldız, çocuklarıyla Disneyland'a gittiklerini ifade ederek, telefonu bozuk olduğu için çağrılara cevap veremediğini ve yakın çevresinin bir süre tedirginlik yaşadığını dile getirdi.


Kuyt, saldırıları Paris'te futbolcu arkadaşı Denny Landzaat ile karşılaşınca öğrendiğini belirterek, "Paris'te olduğumu bilenler benden cevap alamayınca tedirginlik yaşamış. Daha sonra eşimin telefonuyla yakınlarımı arayarak merak edilecek bir şey olmadığını söyledim. Eşimle yaptığım görüşmeden sonra ailece Paris'ten bir an önce ayrılmaya karar verdik ancak durumu çocuklarımıza anlatmakta zorluk yaşadık" dedi.


Dirk Kuyt, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını paylaştıklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...