Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kiralık'lar bekleneni veremiyor

'Kiralık'lar bekleneni veremiyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe ve G.Saray'ın oynayıp tecrübe kazanmaları için kiraladığı yerli futbolcular gittikleri takımlarda süre almakta bile zorlanıyor

Kadrolarda bu yıl forma bulma şansları olmadığı için kiralanan yerli isimler, çoğu alt liglerde forma giymesine rağmen, süre almakta zorlanıyor. F.Bahçe ve G.Saray, 13 yerli oyuncusunu sezon öncesi çeşitli takımlara gönderirken, bu isimler takımlarının sahada olduğu sürenin ancak %38'inde görev yapabildi. Yani maç başına 33 dakika!.. F.Bahçe'nin 4 kiralık oyuncusu 44 maçta ancak 3 bin 960 dakika (%26.6) görev yaptı. G.Saray'da 9 kiralık isim 105 maçta 4 bin 15 dakika (%42,4) süre aldı. Daha fazla süre almaları için kiralanan oyuncuların bazıları, yanlış kulüp seçmeleri sebebi ile pişman oldular. 13 futbolcunun 8'i 500 dakikayı bile göremezken, kaleci ihtiyacı olmayan Gaziantepspor'a gönderilen Alperen Uysal forma yüzü göremedi. F.Bahçe'nin Erciyesspor'a gönderdiği Erdi Can ise toplam sürenin ancak %1.7'sinde görev yapabildi. Kiralandığı takımlarda yeterince süre alabilenler ise Furkan Özçal, Emre Can ve Birhan Vatansever oldu. 

Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...