Barcelona'nın Van Persie ısrarının nedeni

Barcelona'nın Van Persie ısrarının nedeni

SPOR Haberleri

İspanyol devi, Enrique'nin istediği 20 milyon Euro'luk Nolito'yu alamadığı için alternatif olarak Fenerbahçeli futbolcunun üzerinde ısrarla duruyor

Bir süredir Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Robin van Persie ile yakından ilgilendiği bilinen Barcelona, diğer hedeflerinden istediğini alamayınca rotayı iyiden iyiye Hollandalı oyuncuya çevirdi. Finansal Fair-Play kurallarına uyum sağlayabilmek için ayağını yorganına göre uzatmak zorunda kalan Barça'nın riske girmeden kullanabileceği bedel yalnızca 10 milyon Euro. Teknik direktör Luis Enrique'nin ısrarla istediği Nolito için Celta Vigo en az 20 milyon Euro bonservis talep edince transfer yattı. Hücum hattına hem tecrübeli hem Barcelona kalitesine sahip hem de maliyeti uygun bir oyuncu isteyen Enrique'nin onay verdiği diğer isim ise Van Persie. Fenerbahçe'nin Manchester United'a ödediği 6 milyon Euro bonservisi karşılamayı kabul eden Barça, 32 yaşındaki forveti almak istiyor. 


ARDA KADAR VERİRİZ!
İspanyol Punto Pelota radyosu, özel izinle gittiği Amsterdam'da Barcelona ile görüşen Robin van Persie ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Habere göre; Barcelona yöneticisi Roberto Fernandez, Hollandalı yıldıza maaş olarak Arda Turan'ın kazandığından (7 milyon Euro) daha fazlasını veremeyeceklerini söyledi.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...