Pereira'dan video mesaisi

Pereira'dan video mesaisi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takıma verdiği 2 günlük izinde fazla mesai yaparak tüm zamanını video analizlere ayırdı.

İşte Portekizli'nin önemli gördüğü noktalar:


1- Ligin mücadele gücü en yüksek takımıyız. Ancak bu mücadeleden vazgeçtiğimiz anda cezayı ödüyoruz. Takım savunması konsantrasyonu her zaman yüzde 100 olmalı.
2- Hücum bölgesinde çok yavaş hareket ediyoruz. Topun hızını artırmalıyız ve paslaşmaları daha süratli bir şekilde yapmalıyız.
3- Hücumda risk almaktan korkmamalıyız. Bu bölgedeki sprint sayımız düşük. Rakibi ekarte edebilmek için ondan hızlı olmak gerek. Bu da daha fazla sprintle mümkün.
4- Orta saha oyuncularının ceza sahasına giriş sayısı çok az. Bu durum forvetlerimizi daha kolay marke edilebilir hale getiriyor. Orta sahadan 1 ya da 2 oyuncuyla her daim rakip ceza sahasına girmek için çaba göstermek zorundayız.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...