'Volkan Demirel dönerse Milli Takım'ı bırakırım'

'Volkan Demirel dönerse Milli Takım'ı bırakırım'

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Milli Takım'ın Kazakistan'ı ağırladığı maçta küfür edildiği gerekçesiyle sahayı terk eden Volkan Demirel'le ilgili bomba açıklama.

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan "Takım Oyunu" programında A Milli Takım'a yeni dahil edilen Yunus Mallı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Toroğlu "Yunus çok iyi olsa Almanlar elinden kaçırmazdı" dedi. Toroğlu ayrıca milli takımdaki kalecilik konusuna da değindi.
İşte Toroğlu'nun o sözleri;
Volkan Demirel dönerse ben milli takımı bırakırım. Bazı şeylerin prensibini yapacaksınız. Bir tane maç alacam diye bazı değerlerinizi yemeyeceksiniz. Bazı değerlerinizi kaybederseniz hiçbir şey yapamazsınız....
Ben Volkan Babacan'ı; bu kadar getirmiş adamı satacağım, Volkan Demirel'i; sahayı terk etmiş adamı getireceğim. Bunu konuşmak bile bana tuhaf geliyor. Eğer Volkan Babacan oynamasın, Volkan Demirel oynasın milli takımı dört sene dondururum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...