Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye için kritik maçın hakemi Çakır

Türkiye için kritik maçın hakemi Çakır

SPOR Haberleri

İrlanda Cumhuriyeti'nin Bosna'yı elemesiyle umudumuz biraz daha arttı. Bu akşam Slovenya, Ukrayna'yı saf dışı bırakırsa, EURO 2016 kurasında üçüncü torbadayız.

Euro 2016 kurasında 3. torbaya yükselmemiz için kritik gün...
 
Üst üste aldığı mucizevi sonuçlarla Fransa'daki Euro 2016 finallerine doğrudan katılım hakkı kazanan Türkiye, üçüncü torbada yer alma şansını sürdürüyor. Macaristan'ın Norveç'i 1-0 ve 2-1'lik skorlarla eleyerek 30 yıl sonra büyük bir turnuvaya gitme hakkı kazanmasının ardından ümitler İrlanda Cumhuriyeti ve Slovenya'ya kalmıştı. İrlanda dün Bosna Hersek'i eleyince kura öncesi 2 takımı geçmesi gereken ay-yıldızlı ekibin 3.torba şansı Slovenya'ya kaldı. Eğer Slovenya deplasmanda 2-0 yenildiği Ukrayna'yı bu akşam zoru başarıp eleyebilirse, Türkiye 3.torbaya girecek ve Çek Cumhuriyeti, Polonya, İsveç gibi takımlarla eşleşmekten kurtulacak. 
 
Kritik maçın hakemi Cüneyt Çakır
 
Slovenya-Ukrayna maçını bizim açımızdan ilginç kılan bir başka nokta ise, hakemin Cüneyt Çakır olması. Zorlu karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Bahattin Duran yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakemlik görevlerini üstleneceği karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...