Arda Turan: Messi'yi Anadolu'ya getirmek istiyorum

Arda Turan: Messi'yi Anadolu'ya getirmek istiyorum

SPOR Haberleri

Arda Turan, her zaman olduğu gibi mücadeleci bir oyun ortaya koydu ve performansıyla ayakta alkışlandı.

Milli Takımımız’ın Barcelonalı yıldızı Arda Turan, her zaman olduğu gibi mücadeleci bir oyun ortaya koydu ve performansıyla ayakta alkışlandı. Maçın ardından Arda, “Milli forma, benim için Barcelona formasından da, Galatasaray formasından da daha değerli. Takım arkadaşlarıma, hocamıza güveniyorum. Ben Euro 2016’da gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Herkes bu takıma inanmalı. Yunanistan maçında oyunu kontrol ederek ve keyif alarak oynamaya çalıştık. Takım olarak oyun anlamında bir dönüşüm yaşıyoruz” diye konuştu.

21 Kasım’daki El Clasico’da oynayamamanın üzücü olduğunu belirten Arda, Barça’da herkesle arasının çok iyi olduğunu belirtirken, Lionel Messi ile ilgili olarak, “Aramız çok iyi. Messi’yi, Türkiye’ye getirmek istiyorum. Takvim uygun olursa, gelecek. Ben, Anadolu’ya gelmesi taraftarıyım. Bizim insanımızın onu görmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...